Softshell jas bedrukken

Softshell jas bedrukken

Ben jij opzoek naar een goedkoop bedrukte Softshell jas? vandambedrijfskleding.nl heeft een ruime keuzen uit Softshell jas. Zo hebben wij voor heren, dames en kinderen de goedkope Softshell jas, standaard en premium Softshell jas, ook  lange mouw Softshell jas en voor heren en dames.


We hebben voor de Softshell jas momenteel een hele goedkope aanbieding lopen. Laat nu jouw Softshell jas bedrukken met jouw ( fullcolor bedrijfs ) logo voor slechts €28.62

Dat is goedkoop!.


Een leuk cadeau of wellicht op zoek naar een nieuwe bedrijfskleding, evenementen kleding of voor de studentenvereniging waar jij je dit jaar bij aansluit.


Kies uit één van de Softshell jas  en val op met de opdruk die jij wilt. Wij werken met verschillende leveranciers. Hierdoor kan het zijn dat de maten van de Softshell jas  anders vallen. Onze Softshell jassen zijn gemaakt van 100% polyester.


De maten die wij leveren vanaf maat 110 tot 2XL. Wij leveren de Softshell jasssen in vele kleuren. En bedrukken jouw ontwerp in de kleuren die jij maar wilt! Softshell jas met je eigen naam / logo voor een lage prijs is voor een grote bekendheid. Promoot daarom jouw bedrijf, vereniging of groep!


Wij bedrukken al vanaf 1 stuk! Wil je liever toch een grote hoeveelheid softshelljassen bedrukken, en ben je benieuwd wat onze transfer aanbod is? Bekijk dan ons aanbod in onze categorie transfers


Heren Softshell jas  Dames Softshell jas 

SiteLock